Доставка

С оглед намаляване на вредните емисии, изпращаме поръчки три пъти в седмицата - в Понеделник, Сряда и Петък. Поръчки, направени в Понеделник и Вторник, се изпращат в Сряда и се доставят до Петък. Поръчки, направени в Сряда и Четвъртък, се изпращат в Петък и се доставят до Понеделник на следващата седмица. Поръчки, направени в Петък, Събота и Неделя се изпращат в Понеделник и се доставят до Сряда.

Доставки се извършват в цялата страна със Спиди. Цента за доставка на поръчки, чиято стойност е до 50 лв. е 3,95 лв. Доставките на поръчки, чиято стойност надвишава 50 лв. се извършват безплатно. 

Можете да върнете поръчка в срок от 14 дни след нейното получаване. Поради вида продукт, връщане е възможно само, ако външната опаковка (кашончето с щампата ни) е неотваряна. Връщането се извършва за сметка на получателя с избран от получателя метод (куриер, поща), освен в случаите, когато пратката е наранена, компрометирана по друг начин (мокър кашон, например), или необосновано закъсняла. Моля, пишете ни на [email protected] и ще се радваме да съдействаме. Можете да адресирате върнатите пратки до:
Аеста, Ботевградско Шосе 228, Склад 9.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки